Contact:   0411 - 60 83 64                     

mr. Ronald van Esch RB

Mijn naam is Ronald van Esch.

‘Als fiscalist blijf je altijd leren! Ook na de afronding van mijn studies Fiscale Economie aan de HEAO Eindhoven en Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg. Zelfs na ruim 25 jaar ervaring in het vak houdt dat leren nooit op. En dat maakt het ook zo interessant!

Als fiscalist ben ik breed georiënteerd en houd ik me zowel bezig met de zakelijke kant van de advisering (denk aan bedrijfsovernames, herstructurering van bedrijven, begeleiding van werknemersparticipaties en het oplossen van geschillen met de Belastingdienst) als ook met de meer familiaire kant (denk aan de advisering van vermogende families en familiebedrijven). Ik doe dat voor klanten in de meest uiteenlopende sectoren zoals de zakelijke dienstverlening, de zorg en private equity.

De laatste jaren ontwikkel ik me steeds meer als allround zakelijke adviseur. Ik houd ervan om jarenlang mee te lopen met mijn klanten en om ze vanuit allerlei invalshoeken te adviseren.

Naast fiscalist ben ik vader van twee kinderen, hobby muzikant, skiliefhebber en houd ik van de goede dingen van het leven.’

ronald@greywoodfiscalisten.nl

Specialismen

  • Trusted advisor
  • Geschillenbeslechting
  • Familiebedrijven
  • Zorg