Contact:   0411 - 60 83 64                     

FISCALE SPECIALISTEN MET (MEER)WAARDE

    Vanzelfsprekend mag u van uw fiscalist een specialisme in belastingzaken verwachten. Hij heeft tenslotte een universitaire fiscale opleiding doorlopen en ruime praktijkervaring opgedaan.

Deze kennis en ervaring wordt door ons dagelijks ingezet om bedrijven te ondersteunen bij het bepalen en uitvoeren van het financiële en fiscale beleid. Uiteindelijk bepaalt de belastingafdracht immers in hoge mate het netto rendement van uw onderneming.

Uw fiscalist is niet bezig met het verleden, maar kijkt altijd vooruit. Hoe kan de bedrijfsvoering nog verder fiscaal worden geoptimaliseerd? Hoe kan uw bedrijfsoverdracht fiscaal optimaal plaatsvinden? Onderneemt u nog wel in de juiste rechtsvorm? Alle facetten die nodig zijn om een solide fiscale koers te varen.

Gelukkig hebben onze fiscalisten ook de nodige kennis van administratieve, financiële en juridische zaken. Voldoende om daarin relevante onderwerpen te kunnen signaleren en u (met behulp van ons uitgebreide netwerk van specialisten) te begeleiden naar een passende oplossing.

Kortom uw fiscalist beschikt over ruime algemene fiscale expertise en voldoende kennis over aanverwante onderwerpen om u in de breedte te kunnen adviseren. Fiscale specialisten met (meer)waarde. Daar kunt u van op aan!

WAARVOOR KUNT U BIJ ONS TERECHT?

    Onze fiscalisten hebben allemaal ervaring opgedaan binnen een algemene fiscale adviespraktijk.

Zodoende beschikken zij over solide en actuele kennis op het gebied van inkomsten-, vennootschaps-, omzet-, loon-, overdrachts-, erf- en schenkbelasting. Aanvullend hierop heeft iedere fiscalist zich gespecialiseerd in een of meerdere fiscale onderwerpen.

Daarnaast ondersteunen wij u graag bij de invulling van uw fiscale verplichtingen. Dit betekent concreet, dat u ook bij ons terecht kunt voor het verzorgen van uw fiscale aangiften en het opstellen van fiscale- en juridische documenten.

Tot slot kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van berekeningen voor  pensioen-, lijfrente- en stamrechtverplichtingen in uw eigen BV.

MAAR IK HEB TOCH AL EEN ACCOUNTANT OF ADMINISTRATIEKANTOOR?

    De werkzaamheden van uw accountant en/of administratiekantoor zijn in de basis gericht op de financiële stromen, het voeren van uw administratie en het verzorgen van de jaarstukken.

Vanzelfsprekend beschikt hij/zij ook over de benodigde fiscale kennis om deze werkzaamheden professioneel te kunnen verrichten. De specialistische opleiding en kennis, waarover een fiscalist beschikt en die noodzakelijk is bij complexere fiscale vraagstukken is echter niet altijd aanwezig.

Om die reden werken wij graag samen met uw accountant en/of administratiekantoor om voor u fiscaal het beste resultaat te bereiken. Ieder binnen zijn eigen rol, op basis van zijn eigen expertise, maar zonder belangenverstrengeling, zodat we elkaar scherp houden. Op deze bieden wij een goed alternatief voor de grote – vaak trage(re) en kostbare – grote accountantsorganisaties.

REGISTER BELASTINGADVISEURS

    Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB.

Al onze fiscalisten zijn lid van het RB en Greywood Fiscalisten heeft een erkenning als RB kantoor.

Daardoor kunnen wij bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie, ondersteuning in de beroepsuitoefening en PE-cursussen om onze kennis en kwaliteit op peil te houden. Zo weet u zeker, dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB daar begint elk fiscaal antwoord mee.